Populäraste

Res Till Eurovision, Tel Aviv, Israel, 14-18 maj, 2019

Titta Live på Finalen

Stjärnor i reconsioner

Eurovision Song Contest i Tel Aviv, Israel. 14-18 maj, 2019

2019 Eurovision Song Contest kommer att äga rum i Tel Aviv, Israel från 14-18-18 2019. Den 64: e utgåvan av den internationella låtkonkurrensen, det här blir första gången som Eurovision har varit värd i Israel i 20 år och kommer att bli hölls på Expo Tel Aviv. Eurovision i Israel kommer att bli en minnesvärd och spännande händelse, med internationella fans som reser för att besöka att välja mellan att bo i värdstaden Tel Aviv med sitt världsklassa nattliv eller Jerusalem , bara en timme bort, med sin unikt rika historia och kultur. Oavsett det är Eurovision som årets händelse, vilket medför lokalbefolkningen och turisterna för att fira musik och enighet.

eurovision

Eurovision 2019 i Israel – Datum

Eurovisions sångkonkurrens första semifinal kommer att äga rum den 14 maj, medan den andra semifinalen äger rum den 16 maj. Grand Final är planerad till 18 maj 2019.

Huvudshowshändelserna kommer alla att äga rum på Expo Tel Aviv, som ligger i norra Tel Aviv nära Park Hayarkon . Den största Eurovision-utställningen kommer att hållas inne i Pavilion 2 på Expo Tel Aviv, liksom det gröna rummet som ligger inom Pavilion 1. Eurovillagen kommer att ligga i Charles Clore Park, som ligger längs stranden med utsikt över Medelhavet. Eurovillage kommer att vara ett centralt knutpunkt för fans, inklusive lokalbefolkningen och turister som är fyllda med händelser och fester, information och mycket roligt.

Hur kommer man till 2019 Eurovision Song Contest?

Tel Aviv är Israels kultur- och affärscentrum, som ligger 45 minuters väg från Israels största internationella flygplats, Ben Gurion. Den lista över flygbolag som flyger till Tel Aviv är omfattande och inkluderar ledande lågkostnadsbolag som easyJet, Wizz och Ryanair som tillhandahåller stora anslutningar från de flesta europeiska städer. För att komma in i staden från Ben Gurion, kolla in våra snabba och enkla att boka flygplatstransfer .

Booking.com

Ska jag basera mig själv i Tel Aviv eller Jerusalem?

Kuststaden Tel Aviv har ett rykte runt om i världen för att vara en liberal fristad, en fest och lyxig stad med fantastiskt strandliv , nattliv och kafékultur . Vädret i mitten av maj borde vara perfekt för stranden, promenera på boulevarderna och njuta av staden. Att basera dig direkt i Tel Aviv är sannolikt det mest populära alternativet för Eurovisions fans som går till Israel 2019.

Letar du efter ett ställe att bo? Kolla in de bästa hotellen i Tel Aviv , bästa lyxhotell i Tel Aviv och bästa boutiquehotell i Tel Aviv . Bor i Jerusalem? Kolla in bästa värdehotell i Jerusalem och bästa lyxhotell i Jerusalem .

Hur man tar sig från Tel Aviv till Mitzpe Ramon

Medan Tel Aviv är värdstaden Eurovision är Jerusalem oöverträffad i världen när det gäller historia och religiös betydelse. Staden har också en livlig kulturell scen, kulinarisk scen och blomstrande underjordisk nattliv, vilket gör det till ett unikt alternativ för övernattning. Jerusalem är en kraftfull och spännande stad, med religiös och historisk betydelse för judar, kristna och muslimer lika. Kolla in våra Jerusalem-turer för omfattande reseplaner för den berömda Gamla Staden i Jerusalem och mer eller vår Jerusalem Bucket List .

Biljetter till Eurovision i Israel

Biljetter till Eurovision i Tel Aviv kan köpas via den officiella biljettpartnern Leaan .

 

Hur kan jag utforska Israel?

Israel är ett fascinerande och varierat land och en unik destination. Mid-maj väder är perfekt, och de skatter som erbjuds här är något unikt. Utforska Jerusalem , den heligaste staden av dem alla, flyta i Det Döda havet, gå upp Mount Masada , besök Galileen , Betlehem , Negev Desert eller till och med huvudet över gränsen till Petra i Jordanien . Medan du är i Tel Aviv, gå med i vår Urban Tour som utforskar konst, mat och kultur i Tel Aviv genom arkitektur, kulinariska läckerheter och gatukonst. På grund av begränsad kollektivtrafik till de flesta platser är det enklaste och billigaste sättet att resa i Israel i allmänhet med en turné eller transporttjänst, såsom dessa handplockade turer.

För en viss resainspiration, kolla in de platser och webbplatser som presenteras under Eurovision .

Soluppgång på Masada

Hur kan jag utforska Tel Aviv under Eurovision 2019?

Tel Aviv, värdstaden Eurovision är känd som “staden som aldrig sover” och kommer att fyllas med händelser, händelser och livlig energi. Tel Aviv är känd för sin kulinariska scen och erbjuder några av de bästa matarna i landet, och presenterar både traditionella och moderna smaker. Kolla in de bästa restaurangerna i Tel Aviv i 2019 , bästa frysta yoghurt i Tel Aviv eller vår guide till israelisk öl . När du utforskar Tel Aviv, besök de 5 mest Instagrammable platserna i Tel Aviv och se till att använda hashtag #eurovision #eurovisiontelaviv # eurovision2019 och #touristisrael. Läs 5 saker att göra i Tel Aviv under Eurovision 2019 för mer idéer om hur man bäst utforskar White City.

Resepaket för Eurovision 2019 i Israel

För att kunna erbjuda en enkel lösning för fans som reser till Eurovision 2019 har vi sammanställt flera resepaket baserat på våra rekommenderade resor i Israel, för dem som vill vara baserade i Tel Aviv eller Jerusalem. För mer information klicka här .

Frågor? Ta gärna kontakt med oss ​​info@touristisrael.com för eventuella resor relaterade frågor, vi hjälper dig gärna.

Back to top button
%d bloggare gillar detta:

AdBlock upptäckt!

Hej, läsare i Sverige. Om du använder AdLanda ofta är detta meddelande till dig. Inaktivera AdBlock (reklamblockerare) på AdLanda.