Tio i Topp: Köp Bästa i Jämförande Test Dam Smartkolckor 2019

Stjärnor i reconsioner

Snygga, Fina och Smarta Handled Smartwatches (Smartklockor)

 

Apple Watch Series, Vector Luna, Huawei, LG Electronics, Samsung, Michael Kors, Fitbit , Fossil, Kate Spade ScallopOm du älskar Apple-produkter med sina organiserade layouter och teknik, kommer du att falla över huvudet för Apple Watch Series 4.

I den här lilla översikten kommer vi att gå igenom anledningar till varför du bör (eller borde inte) köpa den senaste Apple-klockan.

En större skärm utan ett gigantiskt fall eller minskad batterilivslängd är vad Apple kunde uppnå med Serie 4. Det är också effektivt med LTPO-displaytekniken och varar upp till 18 timmar på en enda laddning.

Njut av touchytan, böjda hörnen och de 8 komplikationerna som gör att du kan se och göra mer en överblick.

Serien 4 ger dig olika infografiska klocksidor som visar saker som puls, aktivitet och mycket mer. Det kan upptäcka om du har fallit ner och om du inte kan gå upp, vilket ger dig mer säkerhet än Emergency SOS.

Serien 4 känner igen automatiskt olika träningspass och gör ett bra jobb för att spåra dina framsteg och visa 5 mätvärden samtidigt och det ger dig motivation att stänga dina aktivitetsringar varje dag.

Digital Crown på serien 4 underlättar navigering utan att hindra skärmen medan Haptic feedback ger en klickliknande känsla när du bläddrar.

Hjärtfrekvensspårningen håller ögonen på ditt hjärtslag och meddelar dig om de går över eller under vissa nivåer i mer än 10 minuter.

S4-chipet fungerar som ett system i paketet (SiP). Detta gör att serien 4 kan packa så mycket teknik till ett mycket kompakt utrymme. Det är dubbelt så snabbt som rivaliserande processorer så det gör alla funktioner snabbare. Det är också 5-ATM vattenbeständigt.

Du kan genomföra tydligare telefonsamtal med de 50% högre, större och kraftfullare inbyggda högtalarna och den eko-reducerande mikrofonen.

APPLE Watch Series 3

Du kan behålla din smartphone och titta på ansluten av Bluetooth-tekniken, så du kan hålla dig i allt som händer.

Den har en inbyggd aktivitetsspårningsfunktion så att du kan hålla reda på alla steg du har tagit, avståndet gick och kalorier brända hela dagen.

Fossil Q synkroniseras automatiskt med din telefon, så du behöver inte fortsätta trycka på knappar.

Du anpassar också din klocka genom att justera färgerna och tilldela dina mest använda appar till ratten. Du kan passa din stil med utbytbara band, vilket är en lätt uppgift eftersom den är kompatibel med alla Fossil-märken 22m band.

Du kan ladda din Fossil Q genom att placera den på den induktiva laddmagneten (medföljer). Och batterilivslängden på cirka 24 timmar gör att du inte laddar det så ofta.

Fossil Q är kompatibel med Android (OS 4.4+ exklusive Go) och iOS (9.3+) smartphones.

Sammantaget är The Fossil Q Women inte den mest prisvärda smartwatchen på den här listan, men det är säkert högpresterande.

12. Vector Luna Steel Smartklockan

Vill du ha en smartwatch som inte bara ser bra ut med din garderob, men också dina affärsdrag? Vector Luna Steel Smartwatch är ett perfekt val. Den eleganta, högteknologiska klockan är gjord av solid 316L rostfritt stål och mineralglas och har ett silverborstad väska med högpolerade detaljer. Samtidigt som seriöst stilfullt, imponerar Luna Steel också med sin funktionalitet. Smarta meddelanden, aktivitetsspårning hela dagen och 30-dygns batterilivslängd ingår alla i praktiken.

Vector Luna Steel Smartwatch

13. Vector Luna Silicone Smartwatch

Vector Luna Silicone Smartwatch har ett matt svart fodral och silikonband, bekvämt, modernt och idrottsligt stilfullt. Som sådan är det perfekt för dem som är på farten som värdesätter mode lika mycket som funktion. Luna Silicone erbjuder en värld av information och kommunikation på din handledsband, vilket gör att du kan kopplas genom att vidarebefordra textmeddelanden, e-postmeddelanden och mer medan du kontinuerligt spårar din verksamhet. Även om det är väldigt innovativt, omfattar denna smartwatch också traditionella med klassiska klockfunktioner, som en kronograf.

VISA PÅ eBay

Hur man väljer en bra Smartwatch för kvinnor?

När du köper en smartwatch för damer finns det ett par saker du bör tänka på.

Nu finns det klockor som fokuserar mer på den snygga designen, som Fossil Q och Michael Kors Access.
Och det finns några klockor som fokuserar mer på funktionerna, som Fitbit Versa och Huawei Watch 2.
Så du borde se vilka av dessa du söker mer.

Den här funktionen är ganska viktig eftersom den bestämmer hur du ska använda din smartwatch. Vissa varar i veckor på vanliga smartwatchlägen och varaktigheten förkortas när du börjar använda funktioner som GPS.

Dessa inkluderar stegräkning, spårning av kalorier som bränns, golv klättrade och sömnspårning. Det här är de grundläggande funktionerna som bör vara tillgängliga på smartwatchen du tänker köpa.

Dessa inkluderar multisportspårning som att springa, simma eller dansa. Det inkluderar även hjärtfrekvensövervakning, påminnelser att flytta och GPS-tjänster. Inte alla smartwatches kommer med alla dessa funktioner eftersom de tenderar att vara mer på fitness-tracker-sidan, men om de finns är det bättre.

Dessa inkluderar anmälningar av samtal, appar och texter, kalendervarningar, musiklagring och online-betalning. Dessa funktioner tenderar att vara mer på smartwatch sidan och inte fitness tracker en.

Speciella mönster eller bättre skärmar, samt anpassningsbara ansikten och utbytbara remsor, är alla trevliga extrafunktioner på din smartwatch, även om huvudfokus bör vara på de funktioner som den har att erbjuda.käla;

Gilla oss - 100%

100%

User Rating: 4.78 ( 4 votes)

Källa
gadgetdecision.comwww.thetrendspotter.net
Back to top button
%d bloggare gillar detta:

AdBlock upptäckt!

Hej, läsare i Sverige. Om du använder AdLanda ofta är detta meddelande till dig. Inaktivera AdBlock (reklamblockerare) på AdLanda.