Populäraste

Tio i Topp: Köp Bäst i Jämförande Test SmartKlockor 2019

Bästa i jämförande test Smartwatches 2019

Stjärnor i reconsioner

Köpar handbok|av  | Senast uppdaterad

Även om smartwatches har funnits under en lång, lång tid, är deras förflyttning i mainstream bara nyligen.Med företag som Samsung, Apple, Asus, Huawei och flera andra arbetar dag och natt för att förbättra klockorna och verkligen göra upplevelsen mycket bättre.

Mitt i allt detta ligger konsumenternas tankegång som fortfarande tror att de traditionella, analoga klockorna är väldigt bättre, eftersom de är tillverkade med stor precision, såväl som perfektion. Detta har lett till många debatter hur smartwatches inte ska existera, eller anses vara banan i armbandsurskonceptet.

Men för människor som faktiskt föredrar sina klockor visar all nödvändig information som kommer till deras telefon, alla som är bundna till ett ekosystem anser att smartwatches är mycket användbara, och efter det på marknaden, skapar smartwatches -industrin på denna punkt en separat enhet för sig själv.


Bästa Smartwatches (Smartklocka) 2019

Detta har gjort det möjligt för tillverkarna att driva bättre och bättre smartwatches på marknaden, så att deras konsumenter kan få en känsla av val när det gäller att hitta rätt produkt som tillgodoser alla deras behov från en bärbar enhet.

Snab Tips o Knepp o list över bäst tio Smartklockan 2019

S928 Sportsklocka smartklocka  – Prisvärd

Pebble Time smartklocka – Billig och enkel

Samsung Gear S3 smartklocka  – Modern med många funktioner

Motorola Moto 360 Sport  smartklocka  – Bra för sport

Xiaomi Amazfit smartklocka – Budgetvänlig Med bra batterilivslängd

Huawei Watch 2 smartklocka – Lätt och bekvämt

ASUS ZenWatch 3 smartklocka – Stor byggkvalitet

Apple Watch Series 3 smartklocka – Perfekt för Fitness

Garmin Fenix ​​3 smartklocka – Den bästa GPS

KingWear KW88 smartklocka – En bra affärFunktioner som hjärtfrekvensskärmar och många andra sensorer har gjort sig in i smartwatchesna, så att de verkligen kan förvandla den bärbara upplevelsen till något bättre och mångsidigt samtidigt.

Eftersom marknaden vid denna tidpunkt är fylld med smartwatches av alla slag, tog vi det på oss för att titta på de finaste smartwatchesna du kan köpa, men först ska vi titta på några viktiga uppgifter om smartwatchesna.

Läs också:

Tio i Topp Köp bäst Barn SamrtKlocka 2019

Tio i Topp: Köp Bäst SmartKlockor 2019

Tio i Topp: Bästa Dam Smartkolckor 2019

 

 

S928 Sportsklocka smartklocka – Prisvärd

S928 Smart Watch Speed ​​Outdoor GPS Sport Smart Band Fitness Tracker Heart Rat K1
Om du letar efter en bra smartwatches som inte kostar mycket pengar, kan S928 Sports Watch vara ett bra alternativ. Det är en av de billigaste smartwatches på min lista, och medan jag normalt är fast när det gäller att testa sådana saker, fascinerade den mig till kärnan.

Klockan är utformad ganska enkelt och i stället för att ha en fin bildskärm eller hög upplösning, använder den en enkel monokromatisk display. Ärligt talat, jag har inget emot det alls, smartwatches handlar om att vara förenklad enligt min åsikt, och S928 Sports Watch gör ett bra jobb på det.

Om det saknas en bildskärm, gör S928 Sport Watch genom att ge några av de bästa funktionerna som du kan önska i en smartwatch. För att göra det enklare för läsaren, listar jag ned funktionerna nedan.

 • Hjärtfrekvensmätare: Klockan levereras med en hjärtfrekvensmätare som kan ge hjärtuppdateringar i realtid.
 • GPS: S928 Sport Watch har också en inbyggd 3D accelerometer + gyroscope3D, vilket gör det möjligt för användarna att kunna spåra alla drag de gör under hela träningspassregimen.
 • Utomhusdata: Klockan kan också hålla reda på utomhusdata, vilket betyder att du får uppdateringar i realtid om hur väderförhållandet är ute. Tillåter dig att kunna planera din träning noggrant.

Dessa är några av de grundläggande eller avancerade funktionerna som finns i klockan. Medan de kanske inte ser tillräckligt, är det viktigt att veta att dessa funktioner fungerar hela klockans ekosystem, så att dessa sensorer kan ta full kontroll över situationen.

Smartwatch kan styras via en app som är tillgänglig på både iOS och Android. Ärligt talat är appen lika grundläggande som den kan få, och kan använda lite mer polsk.Det finns några fler saker som jag inte förstod om klockan; Du kan inte ändra tidsformatet till 12 timmar om du vill.

Dessutom stöder klockan endast engelska som ett språk, medan appen själv har tolv språk totalt. Denna inkonsekvens kan vara ett problem för personer som inte har engelska som sitt primära språk, och trots att 12 språk är trevliga att ha, är de bara tillräckligt.

Det bästa här är att appen ständigt uppdateras av utvecklaren. Så jag kan anta att ytterligare språk kommer att läggas till någon gång i framtiden. Samma gäller klockan eftersom firmware kan uppdateras när den släpps.

Sammantaget är S928 en anständig smartwatch för Android, den är billig, fungerar som den ska, och kommer inte med onödiga funktioner som kan tömma batteriet.Jag skulle vilja säga att den här smartwatchen kommer med de nödvändiga väsentligheterna, och definitivt har en marknad bland jättarna.

Visst är bristen på avancerade funktioner och språk alarmerande, men du måste också ta hänsyn till priset när du granskar en produkt.

Pros
 • Enkel och sympatisk design
 • Bra utseende och byggkvalitet
 • Överflöd av sensorer
 • Fungerar med Android
Nackdelar
 • Allvarlig brist på extrafunktioner
 • Appen är inte så polerad
 • Stöder endast engelska

Pebble Time smartklocka – Billig och enkel

Medan flera företag försöker skapa ett genombrott i smartwatch-marknaden, håller Pebble saker som är trevliga och enkla för människor som jag som föredrar enkelhet över allt annat. Jag säger hej till Pebble Time Smartwatch, en mycket enkel, och förmodligen bland de billigaste smartwatchesna i den här listan.

Öppnande lådan överraskade mig genom och igenom, klockan satt helt enkelt i lådan och såg väldigt minimal ut. Den kommer i ett gummibandrem eller ett stålband för dem som vill ha ett val. Klockan jag har med stålremmen, och jag måste säga, det ser ut som premie för priset.

Pebble Time Smartwatch har en alltid reflekterande färgdisplay som ser bra ut, men är på dimmersidan när du tittar på den under direkt solljus. Det kommer också med vattenmotstånd, så att du kan bära klockan även i duschen eller i regnet.

Jag är glad att säga att klockan också råkar ha en ganska anständig batteritid, det varade mig 4 dagar. Jag måste dock påpeka att användningen inte var konstant eftersom jag tog klockan in mellan dagarna men aldrig debiterade den fullt ut. Men det är självklart att batteritiden är bra.

Klockan har också ombord lagring som kan rymma dina favoritprogram som är kompatibla med klockans OS. Medan jag inte har något emot en klocka utan inbyggd lagring, har den här funktionen en bra sak. Självklart, med all lagring kan du lagra allt du vill ha på klockan och ladda det med appar.

En annan intressant sak som jag gillar om den här klockan är att den kan stödja klockans ansikten som är byggda för både Android och iOS. Det betyder att du aldrig kommer att rinna ur dessa ansikten när det gäller att anpassa din klocka som du föredrar. Majoriteten av de stödda programmen är också gratis.

Det finns några saker som jag inte gillar om Pebble Time though; fitness trackers är där tillsammans med alla sensorer; de appar som de använder ser mycket unpolished. Bildskärmen är också lite dim i brett dagsljus och blir svårt att läsa.

En annan oro som jag måste höja är att trots att det finns otaliga klockans ansikten och appar, är kvaliteten en blandning. Du kan hitta några riktigt fantastiska appar och titta på ansikten bredvid några riktigt dåliga, och ibland många dåliga samtidigt.

Slutligen är mitt största problem med smartwatch relaterat till det faktum att det inte finns någon pekskärm på den. Detta gör navigeringen lite svår för mig, speciellt när jag bara vill få saker gjorda.

Sammanfattningsvis är Pebble Time smartwatch ett bra alternativ för personer som letar efter den bästa smartwatchen under $ 100. Det är billigt, ser enkelt ut, har många funktioner och lång batteritid. Vissa mindre olägenheter kan inte hålla ett ljus mot klockan.

Pros

 • Enkel, diskret design
 • Massor av appar och titta på ansikten
 • Titta på ansikten från Android och iOS-arbete
 • Bra batterilivslängd
 • Vattentålig

Nackdelar

  • Displayen är dim att läsa under direktljus
  • Inte alla titta på ansikten och appar är lika bra
  • Fitnessapparna är inte polerade noga
  • Det finns ingen pekskärmSamsung Gear S3 smartklocka – Modern med många funktioner


I åratal har Samsungs Gear-serie smartwatches dominerat marknaden för alla de rätta orsakerna. Detta är vad som händer när du tar smart marknadsföring och fantastiska produkter för att kunna kombinera dem tillsammans. Gear S3 är definitivt en av mina favorit smartwatches.

Rätt ut ur lådan kan du berätta att S3 är en topp smartwatch; släpptes tidigare i år fokuserar S3 på allt som var rätt i tidigare versioner och lägger till ännu fler funktioner än tidigare. Visst, jag vet att det kostar relativt högre än några av de andra alternativen på listan, men det är okej.

Början är byggkvaliteten mycket tilltalande, med högkvalitativa material som används i hela konstruktionen. Klockan känns definitivt som en mode uttalande så mycket som det känns som en premium smartwatch.

Till skillnad från några av de andra smartwatchesna på marknaden, körs Gear S3 inte på Android Wear, utan körs på Samsungs eget operativsystem som heter Tizen. Innan min recension hade jag tvivel om detta operativsystem eftersom det fortfarande är något nytt och okänt för mig.

Lyckligtvis kan jag, när jag använder klockan i en vecka, säga att operativsystemet är lovande, men den allvarliga bristen på appar kan hålla vissa användare i sjön.Samsung har nyligen drivit en uppdatering till den här klockan, så att du kan spara offline Spotify-spellistor på 4 GB lagringsutrymme.

Den här funktionen gör mitt liv lätt eftersom jag inte längre behöver förlita mig på min dataanslutning för att lyssna på musiken när jag är ute. Gear S3 har en animerad alltid-på-display, och i motsats till några av de andra klockorna jag använder på standardbasis, är detta en vacker skärm, med tillstånd av Samsung.

En annan bra sak som jag gillar om Gear S3 är det faktum att den kommer laddad med aktivitetsspårare av alla slag, och medan flera människor kanske känner sig skeptiska till det, speciellt när du tänker på hur mycket tillstånd det kräver. Det är faktiskt inte så stort att en fråga är ärlig.

Gear S3 erbjuder också ett bra, intuitivt gränssnitt som är bland det bästa jag har sett i någon smartwatch. Alla dessa bra funktioner kombinerar och gör detta till en topp smartwatch. Jag har emellertid vissa bekymmer som är nödvändiga för att vara listade ut.

Till att börja med ser klockan ut på din handled; nu är det något som helt beror på hur dina handleder är. Det här är en subjektiv fråga på alla sätt, men jag tror fortfarande att det är viktigt att påpeka det. En annan sak som var en besvikelse var den rena bristen på riktiga appar.

Det beror främst på att Tizen fortfarande är ett smartwatch-OS som utvecklas och blir bättre. Om du är okej med dessa mindre olägenheter kan jag säga att Samsung Gear S3 definitivt är en av de bästa smartwatchesna 2017.

Pros

 • Utmärkt byggkvalitet
 • Vacker skärm
 • Lastad med funktioner
 • Array av sensorer och trackers

Nackdelar

 • Inte tillräckligt med appar
 • Kan vara för stor för vissa användare

 

Motorola Moto 360 Sport smartklocka – Bra för sport

Motorola Moto 360 Sport Smart Watch 2nd Generation 45mm -all color

Hittills är den ursprungliga Moto 360 kvar bland listan över mina favorit smartwatches, den diskreta och minimalistiska designen är något att dö för. Efter flera år tittar jag på Motorola Moto 360 Sport. En nyutgått version som är mer lämplig för sportiga användare.

Jag är glad att se att Motorola fortfarande följer designsproget i originalmoto 360 med några mindre tweaks här och där. Detta var en av mina största bekymmer när Lenovo förvärvade Motorola för några år sedan, men efter att ha sett Moto 360 Sport är det inte längre där.

360 Sport går bort och presenterar sig inte som något fint, och medan det är byggt för människor som föredrar att förbli aktiva och njuta av sport mycket. Det finns inget som hindrar en genomsnittskonsument från att använda detta.

Jag spelar inte mycket sport, och trots detta välkomnar klockan mig med bra mängder av funktioner. Designen är fortfarande diskret och ser bra ut. Men jag kan inte föra mig för att förstå närvaron av den lilla hakan som fortfarande finns på klockans ansikte.

Det är någonting som alltid har stört mig, och även om det inte längre är lika framträdande som det brukade vara, kan jag inte låta bli att undra orsaken till det.Nu är min favorit sak om Moto 360 Sport uppenbarligen skärmen, och inte bara själva skärmen, den teknik som går in i den är fantastisk.

Nu är anledningen till att jag lovar så mycket på skärmen att eftersom skärmen kan se ut på samma sätt som alla använder den en smart teknik som Motorola ringer AnyLight-displayen. När användaren tittar på klockan under det normala ljuset och aktivt använder klockan ser den ut som en vanlig LCD-skärm.

Men så snart klockan går i viloläge, eller om det finns direktljus på klockans ansikten, blir skärmen en transreflektiv display. En skärm som jag sett på Pebble Time klockor. Denna funktion är att se till att batteritiden blir bevarad, och användaren kan enkelt läsa tid och datum.

Med tanke på batteriets liv är det synd att jag säger att det inte är så bra som jag hade förväntat mig. Visst, smartwaches använder mindre batterier jämfört med våra andra enheter, men de ska vara effektiva nog att driva klockan under flera dagar.

Tyvärr är det inte så med Motorola Moto 360 Sport; Med full laddning varar Moto 360 Sport en hel dag eller något högre om du avstår från att använda den så ofta.Det är inte hemskt för många människor eftersom de sätter sina enheter på avgift innan de sover, men inte bäst heller.

En annan sak som jag borde påpeka är att trots att du är en klocka som är byggd för aktiva användare, finns det inget sätt att du kan göra multisportspårning på klockan. Något som är konstigt för en klocka som är centrerad kring sport. Sist men inte minst är hjärtfrekvenssensorn något opålitlig.

Om dessa problem inte stör dig och du fortfarande letar efter något som är minimal, kostar inte mycket och jobbar, så är Motorola Moto 360 en av de bästa smartwatchesna som du kan köpa. Visst är frågorna där, men för många människor är de bara subjektiva.

Pros

 • Enkel, praktisk design
 • Skärmteknik är en av de bästa
 • Bekväm och lätt att bära

Nackdelar

  • Batterilivslängden är en besvikelse
  • Heartrate-monitorn är inte tillförlitlig
  • Har inte flera sportspårning

Xiaomi Amazfit smartklocka – Budgetvänlig med bra batterilivslängd 

Xiaomi Huami AMAZFIT Strato Sportsklocka 2Xiaomi har varit ett av de bästa företagen på marknaden som släpper ut några fantastiska budgetvänliga produkter. Deras smartphones, liksom andra tillbehör har alltid varit budgetvänliga. Idag ser jag på deras smartwatch. Xiaomi Amazfit är här för att se om den kan hitta sin plats.

Jag älskar hur Xiaomi designer sina produkter, vilket gör att de ser ut och känner sig höga. För det mesta använder de högkomponenter och material. Detta tar bort eventuella tvivel om huruvida den övergripande kvaliteten är bra.

Amazfit bär en fin design, och byggar också kvalitet. Det är bara den rätta mängden elegant med prickiga element och jag har inget emot det alls. Den använder samma transreflekterande skärm som blir allt vanligare i de flesta smartwatches som kommer ut.

Bildskärmen är lätt att rensa, tillräckligt ljus och ser bra ut. En annan bra sak om Xiaomi Amazfit är batterilivslängden. Vid full laddning kan batteriet variera var som helst mellan 3-5 dagar. Detta är utan tvekan en av de bästa batteritiderna jag har sett i en smartwatch.

Det bra med Xiaomi Amazfit är att det inte kostar mycket pengar, så alla som är på budget och letar efter en billig smartwatch, är det definitivt ett bra köp. Med Xiaomi Amazfit får du också funktioner som Bluetooth, GPS, och en mängd sensorer och fitnessspårare.

På papper ser Amazfit ut som ett komplett paket, och nästan som den perfekta smartwatchen finns det dock vissa saker som inte är tillräckligt bra. Till att börja med är firmware något besvärligt. Nu kan det här problemet lösas med en firmwareuppdatering, men för nu måste den tolereras.

En annan sak du behöver veta om Amazfit är att appen som följer med det råkar vara väldigt grundläggande, du får bara det lägsta minimumet, och det handlar om det. Träningsaktiviteterna är också begränsade på Amazfit, och sist men inte minst använder den en laddningsdocka som är proprietär.

Dessa problem ger viss oro, men det rätta är att de inte kommer att bryta din övergripande erfarenhet när det gäller användbarheten. Det finns ingen förnekelse att Xiaomi Amazfit är en underbar smartwatch som passar för många människor.

Det saknar den avancerade funktionen och kompanionsappen är inte så bra, men det här är problem som kan lösas på vägen.

Pros

 • Snygg design
 • Stor skärm
 • Fantastiskt batterilivslängd

Nackdelar

 • Firmwareen behöver viss fixering
 • Companion-appen har inte många funktioner
 • Begränsad träningsaktivitet

 

Huawei Watch 2 smartklocka – Lätt och bekvämt 

HUAWEI WATCH 2 4G SPORTS SMARTWATCHEnligt min mening är Huawei ett av de företag som försökte göra smartwatchesna relevanta genom att helt mixa designelementen i traditionella klockor med de avancerade funktionerna i smartwatches. Huawei Watch 2 är ett testamente till vad de har uppnått.

Huawei Watch 2 kommer med Android Wear 2.0, operativsystemet är en enorm förbättring jämfört med den ursprungliga Android Wear, och har definitivt mycket fler funktioner än originalet gjorde. Jag inser hur det är viktigt att alla klockor är bekväma och lätta nog att bära, och Huawei Watch 2 naglar den.

Klockan kan bäras hela dagen utan att känna sig orolig eller för mycket att hantera.Med tanke på hur klockan kommer till en högre kostnad jämfört med de andra klockorna är det bara rättvist att du får bra antal alternativ. The Watch 2 levererar på den fronten genom att erbjuda flera alternativ till användaren.

Det har gott om sportssensorer och andra fitness sensorer, och det är inte allt.klockan har också en funktion som kallas realtidsträning. Det här är fantastiskt för alla som är på den lata sidan och vill ha klockans vägledningssystem för att hjälpa dem här.

Tack vare en mängd sensorer som finns i klockan är kondition och aktivitetshäftning på plats, så att du kan spåra nästan allt som finns att spåra. Det gör mig också glad att säga att klockan kan ta upp till 2 dagar på en enda laddning.

För dem som letar efter mer, är jag glad att säga att Watch 2 också kommer med Bluetooth och NFC. Detta gör hela konceptet med Android Pay mycket lättare, särskilt i länder där den är tillgänglig. Att ha Android Betala upp och köra nästan eliminerar syftet att transportera pengar.

Jag är väldigt nöjd med Huawei Watch 2, det finns några saker som jag önskar var annorlunda, men det verkar som om det kommer att förändras i nästa Huawei Watch. Till att börja med är designen inte den bästa klockan. Visst är det enkelt och praktiskt, men samtidigt är det också oinspirerat.

Designproblemet går också vidare till att Watch 2 har en liten skärm i kombination med tjockare inslag. Det skulle inte ha varit ett problem om skärmstorleken var lite större för att justera inramningarna korrekt, men det är inte fallet.

Sammanfattningsvis är Huawei Watch 2 en fantastisk smartwatch med några brister, lyckligtvis är bristerna inte tillräckligt för att driva kunderna borta. Detta gör Huawei Watch 2 till en av de bästa smartwatchesna 2017, och definitivt något du bör kolla in.

Pros

 • Bra batterilivslängd
 • Android Wear 2.0 är fantastiskt
 • Klockan är lätt och bekväm att bära
 • NFC för Android Pay
 • Watch har också Bluetooth
 • Skärmen är fantastisk

Nackdelar

  • Liten skärm
  • Stora inslag

ASUS ZenWatch 3 smartklocka – Stor byggkvalite


Asus kanske inte går bra i smartphone industrin, men detsamma kan inte sägas om hur bra de gör med sin serie av smartwatches som de har kommit ut på marknaden under de senaste åren.

ZenWatch-serien är en av mina favorit smartwatch-serier och av alla de rätta skälen; Det ser bra ut, jag litar på Asus när det gäller hårdvaran, och det för att det är en av de få smartwatchesna som tittar på framtiden snarare än att fokusera på att vara förenklad.

ZenWatch 3 är en av de få smartwatchesna på marknaden som levereras med en nästan inbyggd design. Detta visar att Asus förbereder sig för framtiden och ärlighet, jag älskar det. Klockan har alla stilelement du vill ha från en modern smartwatch, och den är bekväm att bära.

Den bär bara rätt mängd häft utan att överdriva någonting. Bildskärmen är en av klockans återlösande egenskaper som det råkar vara stor, ljus och vacker, plus scree är AMOLED, vilket gör det ännu bättre. Dessa faktorer gör det enkelt att ZenWatch 3 är en klocka med en av de bästa skärmarna på marknaden.

ZenWatch 3 är också bra när det gäller den övergripande konstruktionen och byggkvaliteten. Asus berättar för mig att ZenWatch 3 använder 316L stålkonstruktion. Nu kan dessa siffror inte vara viktiga för många människor, men det här är smyckesklassstål jag talar om här.

Klockans ansikte är täckt med 2,5D Corning Gorilla Glass, vilket gör att den är motståndskraftig mot repor och andra scuff-märken. Fortfarande, om du vill ha mer skydd, säljer de några skärmskydd som du alltid kan välja.

Vad gäller batteriet har Asus ZenWatch 3 vad jag skulle kalla en anständig batterilivslängd. Det kommer inte att hålla dig flera dagar med en enda laddning, men under min provning kunde jag få minst 1,5 till 2 dagar vid vanlig användning.Jag tycker att det är ganska bra.

ZenWatch 3 kommer också med alla grundläggande funktioner som fitness trackers och en mängd sensorer som du kan begära. Men jag måste säga att för en klocka så bra, är jag besviken över bristen på korrekt fleshed ut fitness spårning.

Förse mig inte, du kan spåra träning, det är bara inte så djupt som några av de andra klockorna som finns på marknaden. Det här får mig att undra om Asus ville ha den här klockan mer tillgänglig av de personer som inte vill ha vittnespårning, eller inte har någon anledning till det.

En annan sak som jag inte kan förstå är varför Asus valde en laddningsstation som bara känns billigt att använda. Jag menar, Asus är ett företag som är känt för att skapa några av de bäst byggda produkterna. Deras datoravdelning är det levande beviset på det.

Det är bara ledsen att se att de inte betalade samma uppmärksamhet på detaljer till tillbehören som följer med klockan. Ja, klockan är extremt solid och robust, men jag kan inte säga detsamma om laddningsdockan.

Sammanfattningsvis är Asus ZenWatch 3 en påse med blandade saker; Det finns en bra sak om klockan som sin premium-skärm, bra batteridimension, högkonstruktionsmaterial och en bra design. Men samtidigt har du inte bra träningsspårningsmöjligheter för fitness och en laddningsdocka som inte känns premium.

Om du är okej med allt detta, så är det enkelt att köpa Asus ZenWatch 3 som en av de bästa smartwatchesna 2017.

Pros

 • Fantastisk byggnad
 • AMOLED-skärmen är bara för bra
 • Lätt och bekväm att bära
 • Anständig batterilivslängd

Nackdelar

 • Inte tillräckligt med gymspårare
 • Laddningsstationen känns billigt

Apple Watch Series 3 smartklocka – Perfekt för Fitness

APPLE Watch Series 3
Även om Apple inte uppfann smartwatchen, det finns ingen förnekande att företagets engagemang och deltagande i att föra smartwatchen till den vanliga marknaden kan bara förbises. Jag har använt nästan alla Apple-produkter som har kommit ut under mitt liv.

En sak som jag säkert kan säga är att deras konsistens är något som inte många kan konkurrera med. Apple Watch fungerar som ett uttalande som berättar för oss att Apple är medveten om vad den gör. Enligt min mening behöver seriens 3 klocka inte en introduktion.

Ett steg upp från den äldre generationen Apple Watch gör den här smartwatchen bättre än de var. Du får fortfarande den liknande unboxing-upplevelsen, och även klockan ser inte mycket annorlunda jämfört med den första versionen, men det är viktigt att notera att allt under huven ändras finns där.

Så snart jag tittade på klockan blåste den underbara OLED-skärmen bort mig. Det är ljust, och det är vackert. Oavsett huruvida du tror på det, men displayen på den här klockan har 1000 ljusnivåer. Detta är en galen mängd ljusstyrka för en smart klocka, men jag är kär i displayen.

Lyckligtvis är bildskärmen inte det enda bra med klockan. När det gäller spårning av spårning kan det här vara den mest smidiga smartwatchen på marknaden. Det finns bara så många fitness spårningsfunktioner och sensorer tillgängliga att du aldrig kommer slut på någon av dem.

Inte bara det, även fitnessapplikationsapparna är så bra att du bara inte kan hjälpa men uppskattar det arbete som Apple har satt i klockan OS4. Klockan kommer också med GPS, vilket gör det allt mer mångsidigt och låter dig enkelt spåra dina aktiviteter utan några problem.

Batterilivslängden är officiellt densamma som i serien 2 – 18 timmar. Jag tycker att det här är ganska konservativt – under min normala användning får jag omkring 2-3 dygn batterilivslängd på en enda full laddning. Visst, körsträckan kommer definitivt att variera för olika användare, men för mig fungerar det verkligen, riktigt bra.

Apple är ett företag som i hög grad fokuserar på prestanda, även deras gamla enheter är fortfarande relevanta främst på grund av deras prestanda.Föreställningen på Apple Series 3 Watch är så bra; Det är snabbt, snabbt och extremt snällt. Tillåter att användarna enkelt navigerar genom menyerna.

Klockan är tillgänglig i en hel del modeller, beroende på storlek och preferenser:

 • 38mm och 42mm aluminium (Silver, Space Grey och Gold)
 • 38mm & 42mm Nike + (Silver och Space Grey Aluminium med anpassade Sportband)
 • 38mm och 42mm stål (Silver och Space Black stål)
 • 38mm och 42mm utgåva (Vit och Grå Keramik med Mjukvitt / Pebble och Grå / Svart Sportband)
 • 38mm Hermès (Marin Gala Läder Singel Tour Eperon d’Or, Indigo Swift Leather Dubbel Tour, Fauve Barenia Leather Double Tour)
 • 42mm Hermès (Noir Gala Läder Singeltur Rallye, Indigo Swift Läder Singeltur, Fauve Barenia Läder Singeltur, Ébène Barenia Läder Enkel Tour Distribution Buckle, Fauve Barenia Läder Singel Tour Distribution Buckle)

Så, till slut, Apple Series 3 Watch, är ett bra alternativ för alla som vill se till att deras smartwatch-upplevelse går bra. Den har fantastiskt batteriets livslängd, en vacker skärm och en bra batterilivslängd för att starta, vilket gör det möjligt för människor att dra full nytta av smartwatch-upplevelsen.

Det enda jag inte tyckte om är att klockan fortfarande ser lite ut som sin föregångare, men det är en helt subjektiv aspekt och borde inte vara ett problem för alla.

Pros

 • Underbar OLED-skärm
 • Bra batterilivslängd
 • Lastad med funktioner
 • Plenty of fitness trackers
 • Lång lista över appar

Nackdelar

 • Ser ut som den ursprungliga Apple klockan

Garmin Fenix ​​3 smartklocka – Den bästa GPS

Garmin Fenix 3 Watch Sports GPS Running Activity Monitor Multisport
Garmin är ett företag som är känt för sin topp i GPS-tekniken som vi har sett på så många olika områden. Så det var generellt en spännande sak för mig när jag fick Garmin Fenix ​​3. En av företagets briljanta smartwatches. Jag kan direkt berätta att den här klockan är fantastisk.

Garmin Fenix ​​3 kan enkelt kallas den heliga graden av smartwatches helt enkelt för att den kommer laddad med funktioner som du vill ha från en avancerad smart klocka. Den har en stor, vacker och ljus bildskärm. Dessutom får du en slitstark kropp.

Om du inte är medveten kan kroppen ta lite missbruk och fortsätt hålla tack vare Garmins val av premiummaterial. Klockan kommer med valet av ett gummiband eller metallband. Jag har den som har metallbandet och jag måste säga det är fantastiskt.

Batteriet på Garmin Fenix ​​3 är en annan stark punkt. Jag laddade batteriet för en vecka sedan, och efter en veckan av användning lämnas jag fortfarande med 50 procent kvar. Detta är överlägset den bästa batteritiden jag har sett på en smartwatch, vilket gör Garmin Fenix ​​3 till mitt nummer ett val.

En annan riktigt imponerande sak om Fenix ​​3 är den fantastiska, över den bästa GPS-spårningen. Även om detta inte ska komma som en överraskning på grund av hur bra Garmin är i GPS-tekniken. Det är bra att se företaget speglar sin expertis i sina produkter också.

Klockan är också vattentät upp till 100 meter och slår lätt det bästa av marknaden på vattenbeständigt. Du kan ta det till duschar, simma, dykning, och det kommer fortfarande inte att ge under vattentrycket eller djupet. Vattentypen beror dock också.

Den enda sak jag älskar är att Garmin Fenix ​​3 inte försöker ersätta Apple Watch eller Android Wear klockor, det använder sitt eget operativsystem, sin egen appbutik och lyckas fortfarande hålla sin egen identitet. Inte bara det, det eliminerar helt konkurrensen som försöker komma nära.

Visst, jag har några problem med klockan som det faktum att det inte finns någon aktivitetsspårare för golf till skillnad från några andra Garmin klockor, och klockan stöder inte klockkartor. Även om dessa problem inte bryter över den övergripande upplevelsen med klockan som är helt lysande.

Som en slutsats skulle jag bara säga att Garmin har gjort ett fantastiskt jobb för att skapa en smartwatch som trots sin unika identitet fortfarande lyckas skapa en egen liga. Inte bara det, det kommer också att fungera som riktmärke för att många fler smartwatches kommer att komma in på marknaden inom en snar framtid.

Pros
 • Den bästa batterilivslängden i klassen
 • Premium konstruktion
 • Lastad med funktioner
 • Den bästa GPS i en klocka
 • Stor skärm
Nackdelar
 • Stödjer inte kartor på klockan
 • Ingen golfaktivitetsspårare

KingWear KW88 smartklocka – En bra affär


Den sista klockan på listan är ganska ovanlig. Det beror på att det inte är från någon högprofilstillverkare, det är faktiskt ett kinesiskt företag som heter KingWear. Jag hittade KingWear KW88 medan du gjorde en undersökning på smartwatches och det fascinerade mig så mycket att jag bestämde mig för att undersöka.

Jag ser till att det inte finns några förväntningar när jag granskar en produkt, mycket som flera av mina läsare. Jag blev förvånad när jag insåg att klockan är faktiskt mycket bättre än jag trodde att det skulle vara. Jag kan säga att KingWear KW88 är definitivt den bästa smartwatch som kan köpas för under $ 100.

Detta är ett väldigt dristigt uttalande, men det är sant. Bortsett från de konstiga funktionerna som en kamera på sidan, är resten av klockan ganska standard. Den kör inte Android Wear, men en fulländad, modifierad version av Android själv.

Den övergripande operationen är ganska jämn och klockan gör alla uppgifter du ber om att göra. Så, det finns inga klagomål alls. Det har till och med fitness trackers tillsammans med deras respektive appar som tillåter användaren att korrekt hålla koll på hans eller hennes aktiviteter.

Den använder en 1,3 AMOLED-skärm, vilket i grunden betyder att du får mättade färger, stor ljusstyrka och fantastiska få vinklar. Jag kan inte riktigt skapa väsen om skärmen, särskilt inte med prislappen den här klockan bär.

Klockan kommer också med Wi-Fi, Bluetooth och mobiloptioner. och även om många inte kommer att vara intresserade av att ringa genom den lilla klockan är det fortfarande bra att se att företaget försöker pressa in en anständig mängd funktioner som användarna vill ha.

Du får också 4 spelningar med inbyggd lagring i kombination med en fyrhjulsdator MediaTek-processor. Ärligt talat, det är här det verkliga problemet börjar. Du ser att smartwatches aldrig behöver ett så högt kärnantal, eller sådana kraftfulla processorer.

Så när du kopplar en processor som är kraftfull med en smartwatch får du problem som batteriets livslängd. Jag hoppas att det inte händer, men det gör mig ledsen att säga att batterilivslängden på KingWear KW88 är helt hemskt.

En annan orsak bakom den fruktansvärda batterilivslängden är att Bluetooth, Wi-Fi och mobilradio finns i det, och även om de inte används ständigt, behöver de fortfarande ström. I slutändan tar en stor bit av batteri med dem.

Vid full laddning varar klockan ca 8 timmar vid normal användning, mindre om du är tung användare. Det betyder att din klocka kommer slut på batteriet innan dagen är över. Tyvärr kommer ingen mängd programvaror att kunna lösa problemet.

I slutet av granskningen skulle jag bara vilja säga att för mindre än 100 dollar är KingWear KW88 en ganska bra affär. Så, om det saknar alla de snygga funktionerna i de bästa smartwatchesna som jag har granskat hittills. Det är byggt för ett specifikt användarfall och publik, och det gör jobbet det ska.

Du behöver inte spendera en galen summa pengar på en smartwatch om du kan få jobbet gjort med något som kostar bråkdelen av pengarna.

Pros

  • Bra mängd funktioner
  • Levereras med Bluetooth, Wi-Fi och cellulär data

Nackdelar

 • Fruktansvärt batterilivslängd
 • Ingen Android Wear
 • Ganska grundläggande funktionerSlutsats

För en traditionalist som älskar dyra klockor är det inte lätt att granska smarta klockor. Det var första gången jag tog dem allvarliga, och det gläder mig att jag gjorde det. Även om traditionalisten i mig fortfarande väljer en vanlig analog klocka över en smartwatch, känner jag inte längre att smartwatches är värdelösa.

Enkelt uttryckt är smartwatches gjorda för människor som faktiskt vill använda dem. Jag inser att de inte är här för att ersätta dina traditionella analoga klockor eftersom de inte kan göra det. De är bara här för att ge en annan upplevelse till människor som behöver dem.

Med det i åtanke har översynen av så många fantastiska smartwatches varit ett absolut nöje. Det började inte så smidigt som jag trodde det skulle göra, med mig att springa i förvirring vid flera tillfällen. Men efter det hårda arbetet som gick i testa alla dessa fantastiska klockor och skriva om dem kan jag säga att jag hoppas kunna testa mer inom en snar framtid.

Om du känner att jag har missat en fantastisk smartwatch som borde ha varit i listan, var god att meddela mig så jag kan ta en titt på det igen och ta det för spin. Jag känner mig inte längre förolämpad av smartwatches som jag brukade innan jag började granska projektet.

Lista över funktioner du ska leta efter i en smartklocka Smartwatch

Även om du köper en smart klocka är det inte en svår uppgift alls, är det viktigt för oss att veta att inte alla smartwatches görs lika. Vissa kommer med sin egen lista med exklusiva funktioner som annars saknas på andra smartwatches.

Inte bara det, olika smartwatches använder också olika operativsystem; till exempel, Android Wear är det vanliga OS som finns i smartwatches gjorda av som Huawei, LG, Asus och Samsung, medan watchOS är för Apple Watch.

Det finns flera andra funktioner som är antingen där. Eller bara saknas från dessa klockor, huvudsakligen baserat på prislappen som de bär. För alla som är på marknaden för en ny smart klocka kan allt detta vara överväldigande, precis som det var överväldigande för oss första gången vi bestämde oss för att utforska marknaden.

För att veta vad de bästa smartwatchesna 2017 är, är det viktigt att veta vilka funktioner du borde vara i smartwatchen du tittar på. Dessa funktioner kan också betraktas som gimmicker av personer som inte avser att använda dem, men de är generellt mycket användbara i ett användningsfall eller en annan.

Alternativ för röstkommandon

Röstkommandon har kommit långt när det gäller hur de fungerar, borta är de dagar då röstkommandon resulterade i hilariska tolkningar eller inte alls fungerar.Tack vare assistenter som Siri och Google Assistant är röstkommandon bättre än någonsin.

Det är bara naturligt att anta att dessa kommandon kan vara mycket användbara när det gäller smartwatches. Speciellt när du vill att din smartwatch ska öppna en text och läsa den till dig, eller ge dig annan kontextuell information från appen.

Visst kan inte många människor använda funktionen av en eller annan anledning, men det är alltid trevligt att ha något som ett röstkommando, eftersom det i slutändan kommer att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din situation.


Stöd för Media Playback

Den här funktionen kan inte vara användbar för alla, men jag älskar att ha möjlighet att spela musik på min smartwatch medan den inte är igång. Konceptet är ganska enkelt, de flesta smartwatches har idag Wi-Fi eller cellulär data, vilket innebär att de kan ansluta till internet och strömma musik om du vill.

På samma sätt kommer dessa smartwatches också med NFC eller Bluetooth. Så att användarna kan ansluta sina trådlösa hörlurar utan några problem. Båda dessa funktioner kombinerar en stor lyssningsupplevelse för personer som gillar att träna eller på gymmet, men vill inte behålla musik på telefonen.

Tänk bara på att inte alla smartwatches kommer med den här funktionen. Så, oavsett smartwatch du väljer, se till att det har mediauppspelningsalternativ, samt stöd för Bluetooth-headset.

Array av sensorer

En annan funktion som du definitivt bör leta efter i en smartwatch är en rad olika sensorer. Jag pratar hjärtslagsgivare och andra liknande sensorer som kan spela in vitaler, eller åtminstone ge dig information som du kan hitta användbar.

För personer som tycker om att träna mycket, har en hjärtslagsgivare stor eftersom det kan ge dem information om slag per minut. Det kan finnas fler sensorer som informerar personen om kalorier som bränns, åtgärder som tagits eller den bästa träningspassregimen det kan komma med.

Enkelt uttryckt är sensorer verkligen viktiga i en smartwatch, och det finns inget sätt att titta på det. Ja, du måste betala en premie för bästa möjliga sensorer, men det är värt det.

Anpassning

Anpassning är något jag älskar, och jag kan tala för några av de andra människor som de gör också. Det är bara naturligt att du vill ha möjlighet att anpassa din smartwatch till viss del. Jag ber inte om funktioner som kommer att ändra hela operativsystemet på min smartwatch.

Men anpassning som förmågan att ändra klockans ansikten, eller att kunna använda 3: e partysammanställningar som skapas av begåvade utvecklare och designers är något viktigt. Du kan inte förvänta dig att en person ska stanna med standardvaktens ansikte under hela sin tid med klockan.

Ju mer anpassning det är, desto gladare blir användaren, även om den bara är på programnivå. Men du borde veta att när det gäller smartwatches är anpassningen inte bara begränsad till programnivån.

Precis som att du lägger ett fodral eller en hud på en smartphone för att ändra utseendet i en viss utsträckning, byter du remmarna på smarttelefonen för att få det att se annorlunda ut och vara bekvämare. Även om du får val mellan gummi, läder eller stålrem, är det bra att det finns flera färgalternativ.

Om du köper en smartwatch, se till att den har funktionen att byta remsor, så att du verkligen kan anpassa din klocka som du vill ha den. Detta anses inte som en funktion, men något som många tycker är viktigt i en smartwatch.


Fitness Tracking

Om du inte köper en smartwatch som bara är gjord för fitness spårning, åtminstone köpa en som har fitness trackers inbyggd i den. Det finns flera klockor från företag som Garmin som följer med några fantastiska träningsfunktioner.

Ja, du betalar en premie för dessa spårare, men det bra är att om du tror att du tränar tillräckligt. För att hålla koll på alla dina aktiviteter och se till att du är på rätt spår. Ha en klocka med fitnessspårare är ett måste.

Om du undrar, är Garmins Fenix ​​3 en bra klocka och har många träningsredskap. På samma sätt är högprofilerade företag som. Samsung och Apple också benägna att lägga till spårhållare som kan göra det övergripande jobbet mycket enklare och lättare.

Faktum är att Samsung har en dedikerad Gear Fit smartwatch. Som är avsedd för personer som passar in i spårning, så att köparna kan spendera sina pengar klokt och kunna köpa något som är gjort för dem.

Gilla oss

Gilla oss - 100%

100%

https://www.instagram.com/adlanda.se/

User Rating: 5 ( 1 votes)

Källa
10beasts.com
Back to top button
%d bloggare gillar detta:

AdBlock upptäckt!

Hej, läsare i Sverige. Om du använder AdLanda ofta är detta meddelande till dig. Inaktivera AdBlock (reklamblockerare) på AdLanda.