Populäraste

Tio i Topp: Köp Marknadens Bästa Omega 3/ Fiskoljeprodukter i Jämförande Test 2019

Stjärnor i reconsioner

Omega-3 kosttillskottsguide: Vad vi köper och varför

Omega-3 fettsyror är mycket viktiga för hälsan.

Det bästa sättet att få i sig tillräckligt är att äta mat som är rik på omega-3 , som fet fisk .

Om du inte äter mycket fet fisk, kanske du vill överväga att ta ett tillskott.

Det finns dock hundratals olika omega-3-tillskott tillgängliga. Alla har inte samma hälsofördelar .

Denna detaljerade guide förklarar allt du behöver veta om omega-3-tillskott.

Omega-3s kommer i flera former

Fiskolja kommer i både naturliga och bearbetade former.

Bearbetningen kan påverka fettsyrans form. Detta är viktigt, eftersom vissa former absorberas bättre än andra.

 • Fisk: I fisk finns omega-3-fettsyror närvarande som fria fettsyror, fosfolipider och triglycerider.
 • Fiskolja: I konventionella fiskoljor är omega-3-fettsyror mestadels närvarande som triglycerider.
 • Bearbetad fiskolja: När fiskoljor bearbetas, antingen för att rena eller koncentrera dem, blir de till etylestrar som inte finns i naturen.
 • Reformerade triglycerider: Etylestrarna i bearbetade fiskoljor kan omvandlas tillbaka till triglycerider, vilka därefter kallas “reformerade” triglycerider.

Alla dessa former har hälsofördelar, men studier har visat att absorptionen av omega-3 från etylestrar inte är lika bra som från andra former.

Som en tumregel är absorptionen av omega-3 i form av fria fettsyror (mestadels i livsmedel) 50% större än triglycerider, och absorptionen av triglycerider är 50% större än etylestrar.

Slutsats:Omega-3s kommer i flera former, oftast som triglycerider. Vissa fiskoljor som är mer bearbetade kan innehålla omega-3 etylestrar, som inte absorberas väl.

Naturlig fiskolja

Detta är oljan som kommer från vävnaden av fet fisk, mestadels i form av triglycerider.

Det är det närmaste du kan komma att äta fet fisk.

Naturlig fiskolja innehåller flera viktiga näringsämnen.

Omkring 30% av oljan är omega-3 ( EPA och DHA ), medan resterande 70% består av andra fettsyror som kan hjälpa till med absorption.

Dessutom innehåller naturlig fiskolja vitamin A och D . Om den fermenteras så innehåller den också vitamin K2 .

Lax , sardiner och torsklever är bland de vanligaste källorna till naturlig fiskolja. Dessa oljor finns vanligen i flytande form och är mer motståndskraftiga mot oxidation än bearbetade oljor ( 1 ).

Slutsats:Naturlig fiskolja innehåller EPA och DHA. Den innehåller också vitaminer A och D, liksom andra fetter som hjälper till med absorptionen.

Bearbetad fiskolja

Bearbetad fiskolja renas vanligen och / eller koncentreras, vilket omvandlar fett till etylesterformen.

Rening rensar oljan från föroreningar, som kvicksilver och PCB. Koncentrerad olja kan också öka EPA- och DHA-nivåerna. Faktum är att dessa oljor kan innehålla 50-90% ren EPA och / eller DHA.

Bearbetade fiskoljor utgör den stora delen av fiskoljemarknaden, eftersom de är billiga och vanligtvis kommer i kapslar, som är populära hos konsumenterna.

Kroppen absorberar inte bearbetad fiskolja lika bra som naturlig fiskolja eftersom den ligger i etylesterformen. Vissa tillverkare bearbetar emellertid oljan ännu mer för att omvandla den tillbaka till en syntetisk triglyceridform som absorberas väl ( 2 ).

Dessa oljor kallas omformade (eller omförestrade) triglycerider. De är de dyraste fiskolja-tillskotten och utgör bara en liten andel av marknaden.

Slutsats:Bearbetade fiskoljor renas och / eller koncentreras. De är mer utsatta för oxidation och absorberas inte lika bra i kroppen, såvida de inte omvandlas till triglycerider via en syntetisk process.

 

Omega-3 kapslar

Omega-3 oljor finns vanligen i kapslar eller mjuka gelér.

Dessa är populära hos konsumenterna, eftersom de inte har smak och är lätta att svälja.

Kapslarna tillverkas vanligtvis av ett mjukgelatin.

Om du tar omega-3-kapslar kan det vara en bra idé att öppna en från tid till annan och lukta på oljan för att försäkra dig om att den inte har blivit härsken.

Slutsats:Kapslar är ett populärt sätt att ta omega-3. Kapslar kan dock maskera ​​lukten av härsken olja, så det är bäst att öppna kapsel någon gång ibland.

Vad ska du leta efter när du köper kosttillskott

När du köper ett omega-3-tillskott bör du alltid läsa etiketten noggrant.

Kontrollera även följande:

 • Typ av omega-3: Många omega-3-tillskott innehåller ofta för lite, om ens någon, EPA och DHA – de viktigaste typerna av omega-3. Se till att ditt tillskott innehåller dessa.
 • Mängden omega-3: Ett tillskott kan säga på framsidan av etiketten att det innehåller 1000 mg fiskolja per kapsel. Men på baksidan av etiketten läser du att EPA och DHA endast är 320 mg.
 • Form av omega-3: För bättre absorption, leta efter FFA (fria fettsyror), TG, rTG (triglycerider och reformerade triglycerider) och PLs (fosfolipider), snarare än EE (etylestrar).
 • Friskhet: Omega-3s är benägna att härskna och få en otäck lukt och bli mindre potent eller till och med skadlig. Kontrollera alltid datumet, lukta på produkten och se om den innehåller en antioxidant som vitamin E och rosmarin som bevarar fräschheten.

Slutsats:Kontrollera din produkt vad gäller typ och mängd omega-3. Den bör innehålla EPA och DHA i tillfredsställande mängder, och helst en antioxidant och rosmarin för att motverka att den härsknar.

Vilka Omega-3-tillskott är bäst?

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

Ett regelbundet fiskoljetillskott är förmodligen det bästa valet för de flesta som bara vill förbättra sitt välbefinnande.

Topp Tio Omega 3 i Test

Detta bildspel kräver JavaScript.

 1. Lipolar Balans K2 200 ml: Världens mest kompletta flytande fettsyraprodukt Omega 3 , Omega 6, Vitaminer (D, E, K2)– Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 2. Eye q Flytande kosttillskott 200 ml: Utan sötningsmedel flyttande omega 3 – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 3. Elexir Omega-3 forte 1000 mg 132 kapslar- – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 4. Eskimo-3 High 65% 120 Omega 3 kapslar- – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 5. Purefish 180 kapslar- – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 6. Star Nutrition Ultimate Omega-3 90 Kapslar – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 7. Ecolomega Omega-3 200ml – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 8. Möllers Tran Fiskolja – med citrus Omega-3 500 ml – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 9. Pharbio Omega-3 Forte 132 kapslar – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter
 10. HealthWell Omega-3 120 Kapslar – Marknadens Bästa Omega 3 Fiskolja produkter

Slutsats:Ett regelbundet intag av ett naturligt fiskoljetillskott räcker för de som vill optimera sin hälsa.

Lipolar Balans K2 200 ml: Världens mest kompletta flytande fettsyraprodukt Omega 3 , Omega 6, Vitaminer (D, E, K2)

Lipolar Balans k2Lipolar Balans K2 är en unik komplett flytande fettsyraprodukt (omega 3  + omega 6 + vitaminer). Tillskottet innhåller vitaminer och fettsyror. Lipolar Balans K2 är en multiolja med rena råvaror från marint (fiskolja, omega 3) , vegetabiliskt och botaniskt ursprung (jättenattljusolja, omega 6), tillsammans med den optimala dagliga dosen av E, D och K vitamin i rätt form.

Lipolar Balans K2 har en balanserad blandning av omega-3 och omega-6-fetter. Fiskoljan som innåller omega-3 kommer enbart från viltfångat fisk i södra Stilla havet. Omega-6 kommer från jättenattljusolja.

Vitaminerna i Lipolar Balans K2 har naturligt ursprung.

Fleromättade fettsyror härsknar lätt, både i flaskan och i kroppen. Antioxidanten E-vitamin och rosmarin har lagts till i Lipolar Balans K2  för att öka oxidationstabiliteten.

K2-vitamin fungerar synergistiskt med vitamin D3 i Lipolar Balans K2. Tillsammans gör dessa vitaminer att Lipolar Balans K2 verkligen sticker ut från alla andra produkter inom detta segment.

Dessutom har Lipolar Balans K2 en mycket mild smak och därför kan den perfekta fettsyrablandningen intas genom munnen. Lipolar har en god smak som passar hela familjen!

Vad gör Lipolar Balans K2 200 ml unik?

 • Lipolar Balans K2 innehåller en perfekt blandning av fettsyror med marint ursprung (fiskolja, omega 3) och fettsyror med vegetabiliskt och botaniskt usprung (jättenattljusolja, omega 6).
 • Genom att inta Lipolar Balans K2 ger man kroppen ett fettsyraintag som påminner om det människan hade innan livsmedelsindustrin började att bearbeta och raffinera råvarorna som man gör idag.
 • Lipolar Balans K2 innehåller enbart fettsyror med vetenskapligt dokumenterade positiva effekter.
 • Fleromättade fettsyror härsknar lätt, både i flaskan och i kroppen. Därför är antioxidanten E-vitamin tillsatt i hög dos. Tillsatt rosmarin ökar oxidationstabiliteten i Lipolar Balans K2 ytterligare.
 • Produkten föreligger i mixturform vilket gör att endast den finaste kvalitén av oljor kan användas. Sämre oljor ger alltid en bismak och kan därför bara användas i kapselform. Lipolar Balans K2 har en mycket mild citronsmak.
 • Lipolar Balans K2 tillverkas i norden i samarbete med den främsta expertisen på området.
 • I de flesta länder säljs Lipolar Balans K2 med en tillsats av naturligt D-vitamin (kolekalciferol).

Vad är Lipolar Balans K2 200 ml bra för?

 • Bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion (* vid ett dagligt intag av 250 mg DHA, 1 tsk Lipolar Balans K2 innehåller 480 mg DHA)
 • Bidrar till att bibehålla hjärtats normala funktion (*vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA, 1 tsk Lipolar Balans K2 innehåller 720 mg EPA och 480 mg DHA
 • Bidrar till att behålla normal muskelfunktion
 • Bidrar till att behålla normala tänder
 • Bidrar till att behålla immunsystemets normala funktion
 • Bidrar till att hålla normala kalciumnivåer i blodet
 • Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress
 • Bidrar till att bibehålla normal benstomme

Eye q Flytande kosttillskott 200 ml: Utan sötningsmedel flyttande omega 3

Equazen-Eye-Q

Eye Q är en sammansättning av Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA från fet fisk och Omega-6 fettsyran GLA från nattljusolja. Eye Q är ett enkelt och bekvämt sätt att få i sig fettsyrorna. Fiskoljan i Eye Q kommer från hållbara källor av fet fisk som t.ex. sardiner. Kända för sitt naturligt höga innehåll av EPA. Eye q passar hela familjen. Det har inga D vitaminer och sötningsmedel (passar diabetiker) samt har en låga styrka. Priset är billigt. Passar diabetiker.

Innehåll

Per dagligt intag (5 ml):
EPA 186 mg, DHA 58 mg, GLA 20 mg, naturlig vitamin E 10,8 mg. Näringsdeklaration (per 100 g): Energi 3 800 kJ/904,76 kcal, Protein 0 g, Kolhydrater 0 g, Fett 100 g, varav enkelomättade 72,4 g, mättade 9,9 g, fleromättade 17,7 g, kolesterol 0 g.

Ingredienser:
Solrosfröolja, EPA-rik marin FISKolja, virgin nattljusolja, naturlig citron och lime, naturlig vitamin E.

 

Elexir Omega-3 forte 1000 mg 132 kapslar

Elexir-Omega-3-Forte

Elexir Omega-3 forte är ett kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja med 70 % omega-3 per kapsel. Den höga koncentrationen omega-3 gör att du får i dig den rekommenderade dagsdosen genom endast en kapsel per dag.

 

Omega-3 är fleromättade fettsyror som påverkar en rad viktiga funktioner i kroppen, exempelvis EPA och DHA som bidrar till hjärtat och ögats normala funktion.

 

Elexir Omega-3 Forte tillverkas i Norge av ren och stabil fiskolja av hög kvalitet från leverantörer som fiskar i hållbara bestånd.

 

Under en kortare period kan den lätt rökfärgade burken komma att ersättas av en helt transparent burk. Självklart är det samma höga kvalitet på innehållet, och även den transparenta burken har samma effektiva UV-skydd som säkertställer att kvalitetens bibehålls.

 

Ingredienser:

FISKolja, gelatin (bovint), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel (rosmarinextrakt/rosmarinus officinalis L./Oxy’less®), aqua pur.

Innehåll

 

1 kapsel 2 kapslar
Koncentrerad FISKolja 1000 mg 2000 mg
VaravOmega-3 (Triglyceridform) 630 mg 1260 mg
Varav EPA(Eikosapentaensyra) 300 mg 600 mg
Varav DHA (Dokosahexaensyra) 200 mg 400 mg
Varav DPA (Dokosapentaensyra) 30 mg 60 mg
Övriga Omega-3 fettsyror 100 mg 200 mg
Rosmarinextrakt (Oxy’less®) 5 mg 10 mg

 

Eskimo-3 High 65% 120 kapslar

Eskimo-3

Eskimo-3 High 65% är ett kosttillskott med omega-3 fettsyror. Eskimo-3 High är en högkoncentrerad fiskolja, där innehållet av omega-3-fettsyror i naturlig triglyceridform är minst 65%.

Eskimo-3 High innehåller EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärnans och synens normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Fiskoljan i Eskimo-3 High är certifierad av Friends of the Sea.

INGREDIENSER: FISKOLJA, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel: PUFANOX® [SOJALECITIN, E-vitaminkomplex (D-alfa-tokoferylacetat och tokoferolrika extrakt), extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat], arom (lime).

 

Purefish 180 kapslar

Elexir-Purefish-Omeag3

 

Purefish® är ett kosttillskott med norsk fiskolja från lax, sill, tobis och torsk från Arktiska havet. Detta är fiskarter med hög halt enkelomättade fettsyror (MUFA) samt den unika omega-3 fettsyran DPA.

Omega-3 med DHA bidrar till att bibehålla hjärnans och synens normala funktion.

DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion.

FISKolja 4000 mg
– varav mättade fettsyror 470 mg
– varav enkelomättadfettsyror 1760 mg
– varav Omega-7 103 mg
– varav Omega-9 1656 mg
– varav fleromättade fettsyror 1361 mg
– varav Omega-3 1208 mg
– varav DHA 707 mg
– varav EPA 389 mg
– varav DPA 62 mg
– varav Omega-6 206 mg
Kollagen 2 50 m

Star Nutrition Ultimate Omega-3 90 Kapslar

 

Star Nutritions Ultimate Omega-3 utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

1000 mg koncentrerad fiskolja. Dokumenterade effekter.

Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten.

Omega-3 har många väldokumenterade hälsoeffekter på hjärt- och kärlsystemet samt för hjänan och nervsystemet. De marina omega-3-fetterna har bättre effekt än vegetabiliska alternativ.

 

Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ av långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3-fettsyrorna är EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 Regular innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja med 30% EPA och DHA. De allra flesta får i sig allt för lite omega-3 genom sin vanliga kost (äter för lite fisk) och behöver därför ett tillskott.

 

Star Nutrition Omega-3 innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i omstridda vatten utanför den Marockanska kusten (Västsahara).

Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid.

Antal serveringar per burk: 30.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 

 

Innehåll

per kapsel per 3 kapslar
Totalt omega-3 fettsyror; 300 mg 900 mg
-därav EPA 160 mg 480 mg
-därav DHA 100 mg 300 mg

Ingredienser: Fiskolja, kapsel (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidant(tokoferolrika extrakt).

 

Allergiinformation: Innehåller fisk, tillverkad i en lokal där även soja lecitin och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår därav.

Ecolomega Omega-3 200ml

Ecolomega Omega-3ekologisk fiskolja för hela familjen

Ecolomega är med sin fiskolja Ecolomega Omega-3 EKO först i välden med en ekologisk fiskolja. Ecolomega finns både som kapslar och som flytande fiskolja för hela familjen.

fördelar med ecolomega omega-3 eko:

 • Ekologisk med hänsyn till hållbar miljö, djurhållning och djurfoder
 • Närproducerad från timfärsk dansk öring
 • Naturligt innehåll av hälsosamma fettsyror med omega-3, -6, -7, -9 och -11 som om du åt fisken själv
 • Tillsatt ekologiskt rosmarinextrakt för bästa hållbarhet
 • Flytande fiskolja naturligt smaksatt med citron, passar hela familjen
 • Kapslar med kapselskal av fiskgelatin

ecolomega omega-3 eko, 200 ml

Portion: 5 ml (40 portioner)

Innehåll per: 1 portion
Omega-3 700 mg
– varav EPA 150 mg
– varav DHA 300 mg
– övrig omega-3 250 mg
Omega-6 520 mg
Omega-7 290 mg
Omega-9 1240 mg
Omega-11 270 mg

Doseringsförslag: Vuxna: 1-3 tsk/dag (5-15 ml). Barn 1-10 år: 1/2 tsk/dag (2,5 ml). Barn 11-17 år: 1 tsk/dag (5 ml).
Ingredienser: Ekologisk fiskolja från öring, arom (naturlig citron), antioxidationsmedel (ekologiskt rosmarinextrakt)
Viktigt: Doseringsmängden är beroende på övrig fiskkonsumtion. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn.

Möllers Tran Fiskolja – med citrus Omega-3 500 ml

Pharbio Omega-3 Forte 132

Möllers Tran – bra fiskolja – naturens egen källa till omega-3-fettsyror.

 

Ekonomiköp med hela 500 ml – storköp, där vi alltid garanterar en lång hållbarhet.

 

Möllers Tran är den klassiska flytande fiskoljan som har utvecklats under många generationer och är fortfarande mycket populär tack vare den höga kvaliteten och god smaken.

 

Möllers Tran tillverkas av torsklever med en metod som har utvecklats av apotekare Peter Möller. Fiskleveroljan är naturens egen källa till omega-3 fettsyror och vitamin A och D.

 

Tokoferolkoncentrat sätts som en antioxidant för att skydda de omättade fettsyrorna. Dessutom har fiskoljan tillsatt citrus vilket gör den trevlig att konsumera. Prova iskall från kylskåpet, så är du garanterad att få en bra smakupplevelse.

 

Så mycket som 25% av fettsyrorna i Möllers Tran är omega-3 fettsyror som motsvarar 1100 mg.

 

Möllers Tran är tillverkad av kvalitetslever från torsk och genomgår en sträng kvalitetskontroll i alla stadier av produktionen innan buteljering.

Unik kombination av naturliga omega-3 från fisk och vitaminerna A, D och E. Omega-3 fettsyror har en bevisad positiv effekt på hjärta och kretslopp. Vitamin A är viktigt för flera av kroppens funktioner vilket inkluderar syn och immunförsvar. Vitamin D hjälper ditt immunförsvar och ökar absorption och utnyttjandet av kalcium och fosfor.

 

Dosering:

Rekommenderad dygnsdos: Barn och vuxna: 5 ml

Förvaras svalt efter öppning och är hållbar max 3 månader efter öppnandet.

5 ml innehåller:

Dagsdos Mängd Enhet DRI
Tran 4600 mg
Omega-3 fettsyror total 1200 mg
– DHA 600 mg
– EPA 400 mg
Vitamin A 250 µg 31%
Vitamin D 10 µg 200%
Vitamin E 3 mg 25%

*DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.

Ingredienser

Tran (torsklever), Naturlig arom (citronsmag), DL-α-tocopherylacetat, Retinylpalmitat, Kolekalciferol, Antioxidant (tocopherolextrakt)

 

Allergener: Fisk

 

Ursprungsland: Norge

 

Pharbio Omega-3 Forte 132 kapslar

Pharbio-Omega-3-Forte-132

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott med hela 70% högkoncentrerad omega-3 per kapsel. Den höga koncentrationen omega-3 gör att du får i dig den rekommenderade dagsdosen genom endast en kapsel per dag. Med Pharbio Omega-3 Forte får du i dig rekommenderat dagligt intag av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA (250 mg) med en kapsel per dag.

 

Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Fettsyran DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion hos vuxna.

 

För vuxna och barn från 12 år.

Ingredienser: Koncentrerad FISKolja, gelatin (nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), arom (vanilj), antioxidationsmedel (alfa-tokoferol).

Vuxna: 1-2 kapslar per dag.
Barn från 12 år: 1 kapsel per dag.
Gravida och ammande: 1 kapsel per dag.

Kapslarna sväljs hela, gärna i samband med måltid.

Om du äter blodförtunnande medel i form av warfarin (Waran) bör du samråda med din läkare.

 

HealthWell Omega-3 120 Kapslar

HealthWell-Omeag3

för hjärt- och kärlhälsa!

Omega-3 är vår absolut viktigaste fettsyra som finns framförallt i fet fisk. HealthWells fiskolja utvinns från fisk hämtad i kalla vatten, vilket innebär att oljan har en hög kvalité. Omega-3 innehåller de essentiella (livsviktiga) fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion.

 • EPA samt DHA bidrar till hjärtats normala funktion
 • DHA bidrar till normal synförmåga samt hjärnfuntion
 • Hämtat från fisk i kalla vatten

omega-3 från fisk i kalla vatten

En hög kvalité på en fiskolja är prio ett för att omega-3 skall vara hälsosamt för kroppen. En faktor som påverkar oljans kvalité är temperaturen i vattnet där fisken lever, ju kallare vatten desto högre kvalité. HealthWells omega-3 är hämtad från fisk i kalla vatten.

livsviktiga omega-3 fettsyror

Att det pågår ständig forskning kring effekterna av omega-3 ungår nog inte många. Resultatet runt fettsyran har hittills visat sig väldigt lovande! Omega-3-fettsyrorna ingår som grund i alla kroppens celler och dessutom måste tillföras via kosten eftersom kroppen själv ej kan tillverka dessa. Det är framförallt EPA samt DHA som visat sig ha störst effekt på allmänhälsan.

omega-3 fiskolja, 120 kaps

Portion: 2 kaps (60 portioner)


Doseringsförslag:
 Intag en portion (2 kapslar) två gånger per dag. Kapslarna sväljes med rikligt med vatten. Dosen kan ökas vid behov, men bör inte överskrida 6 kapslar per dag.
Ingredienser: fiskolja (35% Omega 3-fettsyror), vitamin E (alfa-tokoferol), kapselskal (gelatin (bovint), glycerin)
Viktigt: Tillverkad i fabrik som hanterar mjölk, gluten, ägg och soja. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll för direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du medicineras eller lider av medicinskt tillstånd. Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas.

Back to top button
%d bloggare gillar detta:

AdBlock upptäckt!

Hej, läsare i Sverige. Om du använder AdLanda ofta är detta meddelande till dig. Inaktivera AdBlock (reklamblockerare) på AdLanda.